Minderde Sungurlu Belediyespor Üstünlüğü

Geçtiğimiz hafta ve hafta sonu yapılan güreş il birinciliğinde Sungurlu Belediye Spor Güreşçileri madalyalara ambargo koydu.
Toplamda 5 altın madalya, 5 gümüş madalya ve 5 bronz madalya ile ilimizi ve ilçemizi Türkiye Güreş Şampiyonlarında temsil etmeye hak kazanarak büyük bir başarı elde ettiler .
Yağlı güreşlerden sonra minder güreşinde de adından sık sık söz ettiren Sungurlu Belediyespor güreşçileri, imkanlar dahilinde ilçemizi Türkiye Şampiyonalarında en iyi şekilde temsil etmek istediklerini söyleyerek, Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner’e, Sungurlu Belediyespor Kulüp başkanı Bahri Sezen’e, Sungurlu Belediyespor Güreş Takım Sorumlusu Mehmet Fenercioğlu’na ve Güreş takım koordinatörü Fevzi Çakmar’a teşekkür ettiler.

Önceki Türk Milletinin Başı Sağ Olsun

Yorumunuzu Bırakın